15 Aug 22, 17:45 pm


Author Hi!  (Read 8164 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

  • Offline R.E.

    • Crossrunner Member  ‐    19
    • **
    • Topic Author

    Offline R.E.

    • Crossrunner Member
    • **
    • Topic Author
    • Posts: 19
    • Bike: Honda VFR800X
    Hi!
    on: January 25, 2012, 09:34:01 pm
    January 25, 2012, 09:34:01 pm
    Hi everyone.  My name is Recep, I'm from Turkey and a proud owner of a VFR800X (a.k.a. Crossrunner).  I was glad to see this forum and got myself registered right away.  The weather where I live is a bit rainy and cold in these days so I keep my bike in a storage waiting for the spring.  I'm a kind of dry-road rider because I like my bike clean and shiny :002:

    Below is my white-angel (or devil sometimes :002:).  Hope to get to know some of the Crossrunner fans here.


    Note: The bike looks a bit different now than this photo (touring windshield, back-rest installed on the top case, some stickers on the side cases, etc.)

  • Offline muspa

    • Crossrunner Member  ‐    19
    • **
      #1

    Offline muspa

    • Crossrunner Member
    • **
    • Posts: 19
    • Bike: crossrunner
    • City / Town: taggia
    • Country: italy
    Re: Hi!
    Reply #1 on: January 25, 2012, 09:42:12 pm
    January 25, 2012, 09:42:12 pm
    Ciao dall'italia, :400: :047: :047: :047: :028: :028: benvenuto

  • Offline R.E.

    • Crossrunner Member  ‐    19
    • **
    • Topic Author
    • #2

    Offline R.E.

    • Crossrunner Member
    • **
    • Topic Author
    • Posts: 19
    • Bike: Honda VFR800X
    Re: Hi!
    Reply #2 on: January 25, 2012, 09:45:37 pm
    January 25, 2012, 09:45:37 pm
    *Originally Posted by R.E. [+]

    Below is my white-angel (or devil sometimes :002:).  Hope to get to know some of the Crossrunner fans here.



    Failed to load the photo in the first message.  I hit 'insert image' button, then add the link for the photo between two [img].  But it doesn't seem to be working.  What am I doing wrong? Any help on 'how to install a photo to the message'.

    Here is the link for the photo:

    http://imageshack.us/photo/my-images/854/dsc03299a.jpg/

  • Offline maxincuk

    • Crossrunner Master  ‐    343
    • ****
      #3

    Offline maxincuk

    • Crossrunner Master
    • ****
    • Posts: 343
    • Bike: Crossrunner
    • City / Town: Swanley
    • Country: UK
    Hi!
    Reply #3 on: January 25, 2012, 09:48:08 pm
    January 25, 2012, 09:48:08 pm
    Hi and welcome to the forums! Well done on the colour, make sure you cast our vote on the colour thread ;)

  • Offline Rocker66

    • Crossrunner Master  ‐    687
    • ****
      #4

    Offline Rocker66

    • Crossrunner Master
    • ****
    • Posts: 687
    • Bike: 2011 Crossrunner
    • City / Town: Ashford Kent
    • Country: England
    Re: Hi!
    Reply #4 on: January 25, 2012, 10:06:52 pm
    January 25, 2012, 10:06:52 pm
     :400: congratulations on choosing the fast colour crossrunner. Please don't forget to vote in our colour thread.
    I hope you enjoy the forum
    4 wheels move the body 2 wheels move the soul
    Audere est Facere

  • Offline MX

    • Crossrunner Member  ‐    59
    • **
      #5

    Offline MX

    • Crossrunner Member
    • **
    • Posts: 59
    • Bike: Crossrunner
    • City / Town: Buccinasco (MI)
    • Country: Italy
    Re: Hi!
    Reply #5 on: January 25, 2012, 10:15:37 pm
    January 25, 2012, 10:15:37 pm
    Wlcome on board!

  • Offline maxincuk

    • Crossrunner Master  ‐    343
    • ****
      #6

    Offline maxincuk

    • Crossrunner Master
    • ****
    • Posts: 343
    • Bike: Crossrunner
    • City / Town: Swanley
    • Country: UK
    Hi!
    Reply #6 on: January 25, 2012, 10:19:11 pm
    January 25, 2012, 10:19:11 pm
    To post the image, include the Direct link from ImageShak inside the IMG tags.

  • Offline Ruhri

    • Ex Member
    • Crossrunner Pro  ‐    210
    • *
      #7

    Offline Ruhri

    • Ex Member
    • Crossrunner Pro
    • *
    • Posts: 210
    • Bike: Honda Crosrunner
    • City / Town: Essen
    • Country: Germany
    Re: Hi!
    Reply #7 on: January 26, 2012, 08:19:40 am
    January 26, 2012, 08:19:40 am
    Hi.

    welcome to this forum :400:.
    I guess overall you will have more shiny weather than my English collegues here and me in Germany :190:

    Greetings from Germany

    Guido

  • Offline R.E.

    • Crossrunner Member  ‐    19
    • **
    • Topic Author
    • #8

    Offline R.E.

    • Crossrunner Member
    • **
    • Topic Author
    • Posts: 19
    • Bike: Honda VFR800X
    Re: Hi!
    Reply #8 on: January 26, 2012, 09:25:06 am
    January 26, 2012, 09:25:06 am
    *Originally Posted by maxincuk [+]
    To post the image, include the Direct link from ImageShak inside the IMG tags.
    That is exactly what I did but didn't work.    Below is what I'm writing.  I've removed the brackets from img to be able to show it as a line.  So the original message was with [img] at the beginning and the end.  The link in between is working (as you can see in my above message) but the photo doesn't show in the message.  I don't understand what the problem is.  Any ideas?
    imghttp://imageshack.us/photo/my-images/854/dsc03299a.jpg//img''

  • Offline maxincuk

    • Crossrunner Master  ‐    343
    • ****
      #9

    Offline maxincuk

    • Crossrunner Master
    • ****
    • Posts: 343
    • Bike: Crossrunner
    • City / Town: Swanley
    • Country: UK
    Re: Hi!
    Reply #9 on: January 26, 2012, 09:30:08 am
    January 26, 2012, 09:30:08 am
    That's not the Direct Link to the image from the ImageShak but the LINK. See the option called DIRECT.

    Code: [Select]
    [img]http://img854.imageshack.us/img854/4006/dsc03299a.jpg[/img]
    Last Edit: January 26, 2012, 09:38:00 am by maxincuk